Extra informatie editie 2021

Zoals beloofd komen wij met wat meer informatie over de 2 en 3 juli.

Er zijn die dagen 2 verschillende aanmeldingen van belang: je aanmelding bij de camping en je aanmelding bij de organisatie van The Dutch.

Aanmelden bij de camping

Wanneer je overnacht bij de camping meld je jezelf aan bij de receptie van de camping ALLEEN voor die zaken die met de camping te maken hebben: overnachting, BBQ en veeeel drankmuntjes! Je bent vanaf vrijdag 2 juli 12:00 welkom op de camping.

Aanmelden bij de organisatie van The Dutch

Meld je bij de organisatie van The Dutch zodat wij weten dat jij er bent en dan kan je ook jouw pakket in ontvangst nemen. Wij staan voor jullie klaar op vrijdag van 15:00-18:00 en van 20:00-21:00 en zaterdagochtend. Ook wanneer jij niet bij “de Hei” overnacht zien wij jou graag op vrijdag. Vrijdag 18:00 begint de BBQ met aansluitend de loterij.

Ontbijt

Ontbijten kan vanaf zaterdag 06:00. Laat eerst de mensen ontbijten die vroeg (voor 07:00) weg gaan. Ontbijt zelf ongeveer 1 uur voordat je vertrekt. (dus vertrek je 8:30, ontbijt je vanaf 7:30). Op deze wijze kan de camping het buffet bijhouden en houden we ook nog wat ruimte voor elkaar in deze coronatijden. Bij het ontbijt mag je ook een paar broodjes maken als lunchpakket.

De start

Ga pas 5 minuten voordat je vertrekt klaar staan met jouw motor in de buurt van het vertrekpunt. Iemand laat jou dan door naar Ben die een foto van jou maakt. Dan ga je door naar een vrijwilliger die de kilometerstand opneemt. Daarna zal je per groep gestart worden. Houd je aan de aanwijzingen van de vrijwilligers!

Veiligheid en terugkomsttijd

Velen van ons in de organisatie rijden al vele jaren motor en weten wat het is om lange afstanden te rijden. Wij zijn te gast, op 60 km wegen, in dorpjes en steden, op dijken en paden. Houd rekening met de andere rijders.

Een dag als vandaag is een marathon, het is geen sprint. Wij promoten veilig rijden en hebben daarom ook een minimale tijd voor ogen waar wij jullie terug willen zien:

  • 500 km: niet voor 17:00 uur
  • 700 km: niet voor 20:00 uur
  • 1000 km: niet voor 23:00 uur.

Afmelden tijdens de rit

Wanneer je om de ene of de andere reden moet afhaken, meld je af bij Dani, zodat we ons geen zorgen over je hoeven te maken. Hij zal daarvoor kort voor 2 juli een telefoonnummer delen die ALLEEN voor die dag geldt.

Video

Al het bovenstaande is ook nog een keer uitgelegd in een video gemaakt door Dani en Paul:

Veel plezier, wij hebben er allemaal veel zin in. Om te helpen, om jullie uit te wuiven, om te rijden en om jullie allemaal weer met een big smile terug te zien. Tot 2 (of 3) juli!